Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica a inceput sa distribuie noile configuratii ale Sistemului Wireless 10 PRO

Audio-Technica a inceput sa distribuie doua configuratii noi ale popularului sistem digital wireless 10 PRO : sistemul digital wireless ATW-1366 cu microfon/ transmitator boundary si sistemul digital wireless ATW-1377 cu microfon/ transmitator de masa.

Configuratia ATW-1366 include receptorul ATW-RC13, doua unitati de recepție ATW-RU13 si doua microfoane/ transmitatoare ATW-T1006. Configuratia ATW-1377 include receptorul ATW-RC13, doua unitati de receptie ATW-RU13 si doua microfoane de masa ATW-T1007.

“Cand am introdus initial transmitatoarele ATW-T1006 si ATW-T1007, am anticipat ca acestea vor fi utilizate in primul rand de instalatori si integratori specializati, care sunt obisnuiti sa cumpere solutii wireless bazate pe componente”, a spus Gary Boss, director de marketing, piete profesionale, Audio-Technica. “Dupa lansare, am vazut o crestere a solicitarilor din partea utilizatorilor DIY si a clientilor care prefera optiunea comodasi fara probleme de a comanda sisteme complete care pot fi utilizate imediat .”

Anterior, microfonul/ transmitatorul boundary ATW-T1006 System 10 si transmitatorul de masa ATW-T1007 System 10 puteau fi comandate individual, deoarece integratorii/ antreprenorii, in general, utilizau aceste piese separat pentru a configura un sistem conform specificatiilor. Pentru a simplifica procesul de comanda, Audio-Technica a decis sa ofere transmitatoarele si receptoarele impreuna, ca pachete la cheie.