Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica a lansat microfoanul gooseneck de 6-inchi ES931

Audio-Technica a lansat noul sau microfon condensator gooseneck de 6-inch ES931, disponibil in mai multe configuratii pentru a satisface nevoile variate ale integratorilor de sisteme si ale utilizatorilor finali.

Exista trei categorii sub “umbrela” ES931: microfonul gooseneck ES931PM cu modulul standard de alimentare AT8534; modelul Dante ATND931 cu modulul de putere Dante ATND8734; si microfonul ES931 – modelul de baza (numai microfon). Fiecare dintre aceste trei microfoane este disponibil intr-una din cele trei modele polare distincte (cardioid, hipercardiod si MicroLine), cu doua optiuni de culoare (alb si negru). AT8534 permite ca microfonul ES931PM sa fie instalat intr-o cutie electrica standard cu o singura banda. ATND8734 cu iesire de retea Dante permite instalarea ATND931 intr-o cutie electrica standard, cu doua benzi, cu conexiune directa la reteaua Ethernet prin intermediul unui cablu Cat-5e sau PoE.

ES931 ofera respingere superioara in afara axei pentru castig maxim inainte de feedback. Tehnologia Audio-Technica UniGuard RFI-shielding permite respingerea exceptionala a interferentelor frecventelor radio (RFI), in timp ce filtrul low-cut UniSteep 80Hz ofera o atenuare a frecventelor joase pentru a reduce la minimum zgomotul ambiental nedorit. Microfonul gooseneck de 6-inchi, prezinta un design cu profil redus, cu finisaj alb sau negru cu continut redus de reflexie pentru vizibilitate minima. ES931 poate fi reglat rapid si usor in forma si pozitia dorita.

Destinat salilor de consiliu, salilor de clasa, teleconferintelor, caselor de cult, precum si altor aplicatii, fiecare microfon ES931 este proiectat pentru a oferi o calitate consecventa a sunetului in instalatiile cu mai multe microfoane.