Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica a lansat microfonul pentru instrumente AT5045

AT5045 este un microfon condensator pentru instrumente, cu diafragma mare, captare laterala, in forma de baston, asamblat manual. Este disponibil separat sau in pereche stereo (AT5045P). Microfoanele Audio-Technica sunt astfel proiectate incat sa satisfaca si cele mai exigente cerinte ale inregistrarii profesionale.

Diafragma mare a microfonului AT5045 permite un raspuns prompt la tranzienti, zgomot redus, toleranta la SPL-uri ridicate (149 dB SPL) si gama dinamica impresionanta (141 dB). Cu aceste proprietati microfonul de instrumente AT5045 este ideal pentru overhead, percutie, chitara acustica si alte instrumente acustice care necesita captarea unui sunet dinamic si detaliat. Componentele microfonului AT5045 au fost selectate cu mare atentie pentru a maximiza performanta.

 Datorita modelului polar cardioid, microfonul este mai sensibil la sunetul din fata elementului, ceea ce e eficient in reducerea captarii sunetelor nedorite si in izolarea instrumentului.

 AT5045 are o carcasa elaganta si robusta din aluminiu si alama, care permite utilizarea microfonului si in aplicatii live. Clema de izolare AT8481 permite montura la orice stativ de microfon cu filet ⅝”. Filtrul AT8165 si cutia de transport sunt incluse în pachet.