Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica a lansat microfonul suspendat tip array ES954

Audio-Technica a lansat microfonul suspendat de tip array ES954 pentru sali de tip huddle room, sali de conferinte si alte spatii de intalniri.

Atunci cand este controlat de Audio-Technica ATDM-0604 Digital SmartMixer, microfonul cu patru capsule ES954 ofera o acoperire de 360 de grade prin iesiri virtuale hipercardioide sau cardioide, care pot fi directionate orizontal si inclinate vertical.

Destinat in principal pentru aplicatii de videoconferinta, ES954 poate fi utilizat individual sau in multipli pentru a capta vocea fiecarei persoane care vorbeste intr-o sala, numarul total de canale fiind restrictionat numai de capacitatea mixerului sau dispozitivului DSP care controleaza sistemul.

Atunci cand se utilizeaza ATM-0604 Digital SmartMixer, interfata permite controlul latimii si orientarii fiecarui model polar virtual, care poate fi directionat in trepte de 30 de grade, cu o functie de inclinare care acomodeaza inaltimi diferite ale plafonului sau utilizatori care stau in picioare/ asezati.

Microfonul suspnedat tip array ES954 este dotat cu un cablu de 1,2 metri atasat permanent, cu garnitura de blocare care permite reglarea inaltimii. Tehnologia Audio-Technica UniGuard RFI-shielding ofera respingerea interferentelor radio. Pachetul include un suport pentru montare pe plafon AT8554 cu conectori RJ45 si terminale de tip push-wire pentru instalare. ES954 se conecteaza la mixer cu o pereche de cabluri standard Cat 5. Doua cabluri RJ45 sunt furnizate pentru a introduce cele patru canale, plus un LED corespunzator, in mixer. Un inel LED rosu/ verde integrat ofera detalii clare despre starea microfonului.

Asezarea in sala poate fi adaptata prin reorientarea fiecaruia dintre cele patru capsule de microfon din software-ul mixerului. Diferite configuratii ale locurilor si modelele de acoperire asociate pot fi salvate ca presetari in mixer pentru accesare rapida. In incaperi mai mari, pot fi instalate mai multe microfoane ES954 – de exemplu, unul la fiecare capat al unei mese lungi de conferinte – si modelele polare ale microfoanelor de tip array pot fi directionate si largite sau ingustate in consecinta.