Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio Technica actualizeaza software-ul de gestionare wireless

Audio Technica a lansat versiunea 1.1.1 a software-ului sau de gestionare wireless, care este compatibil cu toate dispozitivele wireless care opereaza in spectrul UHF.

Wireless manager este o aplicatie Mac OS/Windows pentru configurarea de la distanta, controlul, monitorizarea, gestionarea spectrului si coordonarea frecventei dispozitivelor wireless Audio-Tehnice compatibile.

Versiunea 1.1.1 a software-ului ofera capacitate de utilizare, aspect si control imbunatatite, cu o capacitate de derulare mai buna, vizibilitate extinsa pentru toate dispozitivele coordonate in frecventa, rapoarte actualizate si extinse ale listelor de canale.

Instrumentele de utilizator imbunatatite si remedierea erorilor minore sunt incluse, software-ul fiind compatibil cu Microsoft Windows 8.1, 10; macOS High Sierra (versiunea 10.13) si macOS Mojave (versiunea 10.14).

Software-ul poate fi utilizat cu sistemele wireless Audio-Technica Seria 5000 si Seria 3000 cu control si monitorizare a retelei, capabil sa coordoneze si sa controleze toate sistemele conectate.

Sistemul poate interfata cu si monitoriza sarcinile din reteaua Seriei 3000, wireless manager actualizandu-se automat pentru utilizatori cu un program wireless manager software instalat anterior.