Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica a fost premiata de Reviewed.com si USA TODAY 2015 pentru cele mai bune casti ale anului – SonicPro® ATH-MSR7

Audio-Techica a anuntat ca SonicPro ATH-MSR7, castile audio Over-Ear Hi-Res, au fost alese de Reviewed.com si USA TODAY’s 2015 Best of Year Awards ca fiind cele mai bune casti ale anului 2015. Reviewed.com evalueaza sute de aparate electronice si electrocasnice in fiecare an, in laboratoarele sale, si selecteaza cele mai bune produse pentru gala premiilor Best of Year Awards.

Castile ATH-MSR7 au fost proiectate pentru a oferi cel mai inalt nivel de precizie si realism muzical din audio de inalta rezolutie si din alte surse de inalta calitate. Unul dintre primele produse audio certificate Hi-Res, compatibil cu smartphone-urile, ce incorporeaza o serie de inovatii de design, inclusiv drivere True Motion exclusive, pentru a oferi detalii extraordinare, claritate și imagistica cu un echilibru tonal natural si gama dinamica extinsa. 

“Suntem onorati ca Reviewed.com si USA Today au oferit premiul pentru cele mai bune casti ale anului 2015 pentru ATH-MSR7”, a declarat Crystal Griffith, Audio-Technica Consumer Marketing Director. “Este deosebit de imbucurator, deoarece castile sunt printre cele mai populare produse electronice de larg consum, iar ATH-MSR7 au iesit in evidenta.”