Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio Technica evidentiaza produsele audio pentru munca de acasa

Audio Technica si-a evidentiat sistemele audio pentru munca de acasa, oferind utilizatorilor produse pentru a continua sa lucreze de acasa in timpul pandemiei Covid-19.

Audio Technica s-a concentrat pe gama de casti serie M, evidentiind modelele ATH-M50X si ATH-M70x, dar si castile profesionale ATH-R70x.

Microfoanele cu condensator Multi-pattern includ modelele AT-4050 si AT4047MP, concepute pentru o serie de aplicatii de productie, si microfoanele USB/ XLR  dinamice cardioid AT2005USB, concepute pentru prelegeri in direct pentru studenti sau pentru intalniri si conferinte virtuale, care pot fi conectate direct la un port USB sau intr-o interfata externa.

Este disponibil si microfonul USB cu condensator AT2020USB+, conceput pentru intalniri, podcasting si inregistrare de muzica. AT2020USB+ este un microfon USB cu condensator, care poate fi folosit si pentru podcasting si inregistrare de muzica, cu mufe pentru casti, control de nivel, suporturi pentru desktop si cablare.

Microfoanele headset cu fir concepute pentru aplicatii de podcasting si conferinta, includ  modelele ATH-G1 si ATH-G1WL. Castile over-ear ATH-M50x pot fi utilizate ca headset cu microfonul detasabil ATGM2.

Castile stereo de difuzare BPHS1 sunt, de asemenea, disponibile, avand un microfon dinamic montat pe un brat flexibil. Castile BPHS1 includ si un cablu detasabil de 3,4 m cu doi conectori de iesire, pentru microfon si casti.

Iesirea de microfon inclusa este un conector tip XLRM cu trei pini, iesirea pentru casti fiind un conector ¼-in cu trei conductori.