Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica va lansa doua noi produse: un suport de birou si un microfon Boundary

Audio-Technica lanseaza doua noi produse: un suport de birou si un microfon Boundary. Ambele sunt compatibile cu sistemele digitale wireless 10 PRO Rack-Mount si Stack-mount.

Conceput pentru a lucra cu alimentare Phantom, microfoane condensator gooseneck cu iesire XLR-tata cu 3 pini, sistemul 10 Microphone Desk Stand Transmitter – ATW-1007, se poate combia cu sistemul 10 PRO sau cu sistemul 10 digital wireless receiver, la alegere, pentru a oferi performanta wireless de 2.4 GHz. Transmitatorul este echipat cu o intrare XLR-mama cu 3-pini, si dispune de un comutator touch-sensitive care poate comuta intre modurile “vorbire” si “mute”, sau poate functiona ca un buton “press-to-talk” sau “press-to-mute”. Doua leduri rosu/verde – unul vizibil din partea frontala a unitatii, celalalt din spate – indica modul toggle/talk/mute, nivelul baterie, si starea de incarcare. ATW-T1007 ofera trei niveluri de gain de intrare (-6 dB, 0 dB si 6 dB), care pot fi selectate prin intermediul unui comutator din partea de jos a unitatii. Un alt comutator angajeaza filtrul low-cut.

O alegere buna pentru sali de conferinta si alte spatii de intalniri, sistemul 10 Boundary Microphone/Transmitter – ATW-1006, se poate combina cu orice sistem 10 PRO sau 10 digital wireless receiver pentru a oferi sunet clar cu performante wireless fiabile de 2.4 GHz. Microfonul cardioid condensator Boundary este, de asemnea, echipat cu un comutator touch-sensitive care poate comuta intre modurile “vorbire” si “mute” sau poate functiona ca un buton “press-to-talk” sau “press-to-mute”. Doua leduri rosu/verde – unul vizibil din partea frontala a unitatii, celalalt din spate – indica modul toggle/talk/mute, nivelul baterie, si starea de incarcare. Microfonul ofera, de asemnea, trei niveluri de gain de intrare (-6 dB, 0 dB si 6 dB) si  comutatorul filtru low-cut.

Pentru ambele unitati, o baterie litiu-ion reincarcabila de 3.7V asigura noua ore de utilizare, si vine, desigur, cu un cablu USB de incarcare.