Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica lanseaza o noua filiala, Alteros

Audio-Technica a lansat o noua filiala, numita Alteros. Crearea acestei filiale va permite o concentrare dedicata si o actiune flexibila pentru a oferi o gama larga de solutii avansate din punct de vedere tehnic, care se adreseaza in mod direct problemelor legate de spectrul de frecvente in continua scadere, care afecteaza functionarea produselor wireless utilizate in productia audio live, studiourile de difuzare, evenimentele sportive, teatre si alte aplicatii. Pe langa Jackie Green, vicepresedinte R&D/Inginerie al Audio-Technica U.S. si presedinte si CTO al Alteros, echipa de management Alteros il include pe Brian Fair, vicepresedinte executiv Inginerie Digitala, si pe Bob Green, vicepresedinte executiv, Inginerie de Produs.

Valorificand anii de cercetari ai Audio-Technica privind banda ultralarga extinsa si tehnologia RF, Alteros se va concentra pe modificarea normelor privind modul in care profesionistii audio abordeaza problemele referitoare la alocarea spectrului de frecvente, licitatiile de frecventa, coordonarea frecventelor si multe altele.

“Alteros reprezinta dedicarea si angajamentul absolut al Audio-Technica de a dezvolta instrumente tehnice avansate in sprijinul pietei audio high-end. Primul nostru produs abordeaza problemele cu care se confrunta organismele de radiodifuziune si profesionistii audio care opereaza in domeniul wireless”, a declarat Phil Cajka. “Jackie si echipa ei au lucrat indeaproape cu inginerii de difuzare si cu personalul tehnic, iar rezultatul va fi lansarea pe piata a unei linii de produse sub marca Alteros. Acesta este un moment extrem de interesant pentru Audio-Technica, si ne asteptam ca Alteros sa realizeze lucruri extraordinare in viitorul apropiat. “