Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica ofera noi accesorii pentru sistemul wireless digital 10 Camera-Mount

Audio-Technica a lansat doua noi accesorii pentru sistemul wireless digital, 10 camera-mount; AT8691 – suport dublu de montare pe camera si AT8350 – cablu de iesire XLR de 3,5 mm.

AT8691 permite montarea a doua receptoare wireless, ATW-R1700, pe o camera video, sau pe un trepied sau alt dispozitiv, cu un surub de ¼-inch. Suportul vine cu un cablu spiralat – AT8351, dual mono la stereo, de 280 mm (dual 3,5 mm mono mini-plugs la 3,5 mm stereo mini-plug), care permite utilizatorilor sa foloseasca un receptor pentru a capta canalul audio din stanga, iar pe celalalt pentru a capta canal audio din dreapta, si sa le alimenteze pe amandoua de la intrare audio a camerei.

Cablul audio de 3.5 mm – AT8350, TRS (masculin) la XLR (masculin), cu iesire echilibrata, permite sistemului cu 10 iesiri sa fie conectat la intrarile profesionale echilibrate XLR.

Sistemul wireless digital, 10 camera-mount, este conceput pentru a oferi performanta solida, impreuna cu o configurare usoara si sunet de calitate, clar si natural. Sistemul este disponibil in configuratii handheld, lavaliera, si body-pack. Functionand in gama 2,4 GHz, departe de TV si de interferentele DTV, acest sistem ofera o utilizare usoara si selectarea insantanee a canalului. Pana la opt canale poate fi utilizat impreuna fara probleme de coordonare a frecventelor sau probleme de selectie de grup, potrivit companiei.