Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica ofera patru pachete noi pentru creatorii de continut

Audio-Technica ofera patru pachete introduse recent pentru creatorii de continut, inclusiv podcasteri, cameramani, jurnalisti, YouTuberi si nu numai.

Dezvoltate ca raspuns direct la cerintele clientilor, aceste pachete eficiente din punct de vedere al costurilor ofera solutii microfon/ casti la cheie pentru toate aspectele legate de crearea de continut. Doua dintre pachete au iesiri USB pentru a se conect direct cu computerele, iar celelalte doua au iesiri XLR pentru o flexibilitate mai mare de conectare cu mixere profesionale sau interfete digitale. Toate pachetele au un microfon cu suport, casti profesionale ATH-M20x si un nou brat personalizat cu suport pentru birou. Bratele vin echipate cu cablul de microfon USB sau XLR corespunzator, compatibil cu microfonul inclus.

Pachetul AT2005USBPK include un microfon dinamic cardioid AT2005USB, castile ATH-M20x si un brat/ suport personalizat. Pachetul AT2020PK include un microfon condensator cardioid AT2020, castile ATH-M20x si un brat/ suport personalizat. Pachetul AT2020USB PK include un microfon USB condensator cardioid AT2020USB, castile ATH-M20x si brat/ suport personalizat. Pachetul AT2035PK include un microfon condensator cardioid AT2035, castile ATH-M20x, brat/ suport personalizat si shockmount (suport antisoc).

“Toate cele patru pachete ofera un nivel ridicat de valoare, cu modele de microfon care s-au dovedit a fi un succes printre creatorii de continut in ultimii ani”, a declarat Gary Boss, Director de marketing Audio-Technica, piete profesionale. “Indiferent daca sistemul dvs. utilizeaza o interfata digitala separata sau daca preferati sa conectati microfonul direct prin USB, sunteti “acoperti” cu aceste pachete eficiente din punct de vedere al costurilor.”

Orientate catre podcasteri, cameramani, jurnalisti si nu numai, aceste pachete microfon/ casti sunt proiectate pentru a simplifica procesul de obtinere a unui sunet de inalta calitate pentru productii simple.