Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

B-Tech a prezentat primele produse lansate sub brandul recent achizitionat Model-AL la ISE 2020

B-Tech a prezentat primele produse lansate sub brandul recent achizitionat Mode-AL, precum si gama de suporturi mobile (cu roti) Designer la ISE 2020.

Noile suporturi mobile sunt potrivite pentru montarea display-urilor fie in orientare portret, fie landscape, fiind disponibile si optiuni VC pentru monatrea a doua ecrane. Suporturile sunt disponibile pe mai multe culori – negru, argintiu si alb, iar unele modele dispun de tehnologie pentru reglarea simpla a inaltimii.

B-Tech a prezentat, de asemenea, produse premium sub brandul Mode-AL, care includ solutii UC si VC pentru montarea a unul sau doua ecrane, acoperind optiuni pentru ”freestanding”, ”bolt-down”, fixare pe perete si ”floor-to-ceiling”.

Gama de solutii de montare System X pentru video wall-uri, semnalizare digitala si placi de meniu a fost din nou prezentata la ISE, dupa debutul sau in cadrul ISE 2015.

De asemenea, B-Tech a aratat modul in care sistemul sau de montare pentru ecrane LED este compatibil cu toate LED-urile Direct View.

Alte produse expuse includ totemul BT7007, suportul rotativ BT7550 si bratele de interfata BT8390.