Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

B-Tech AV Mounts a cumparat compania Mode-AL

Achizitia extinde gama de solutii de montare a B-Tech pentru piata B2B.

B-Tech AV Mounts a cumparat Mode-AL Display Engineering, consolidandu-si pozitia pe piata AV profesionala. Mode-AL, fondata in anul 2000, este designer si producator de solutii de montare a monitoarelor pentru digital signage, broadcast, mediul colaborativ, sectorul de retail si AV high-end.

Produsele si solutiile de inalta calitate de la Mode-AL au fost instalate intr-o varietate de aplicatii de la sisteme de monitoare instalate in camere de control si studiouri TV si radio la structuri care sustin digital signage-ul in centre comerciale, magazine, receptii etc. Mode-AL ofera, de asemenea, solutii pentru sali de sedinte si aule, precum sisteme de colaborare si pupitre pentru sectoarele corporate si educational.

Matt Bennett, CEO al B-Tech International Group, a declarat: “Integrarea Mode-AL in familia B-Tech AV Mounts va permite companiei B-Tech sa ofere solutii imbunatatite, inclusiv o gama extinsa de produse,  cunostinte de specialitate si competente pentru pietele B2B existente ale B-Tech si Mode-AL.”

Completand binecunoscuta gama B-Tech System X, deja consacrata ca solutie multi-screen pentru multi instalatori, produsele Model-AL permit companiei B-Tech sa furnizeze o gama extrem de cuprinzatoare de solutii pentru orice aplicatie.

Mark Walker, director de operatiuni (UK) la B-Tech, a declarat: “Suntem foarte entuziasmati de faptul ca putem aduce o gama diversificata de solutii clientilor B-Tech precum si ca putem aduce serviciile si suportul cu care ne mandrim clientilor Mode-AL.”