Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

B-Tech BT8390-AAC: suport pentru video wall-uri si menu board-uri curbate

B-Tech a lansat un conector de ajustare a unghiului care utilizeaza tehnologia de montare System X si ofera un unghi de pana la 45º. Este ideal pentru asamblarea video wall-urilor si a menu board-urilor in configuratii curbate.

B-Tech AV Mounts a proiectat un conector unghiular care permite instalari creative si curbate utilizand tehnologia de montare System X.

BT8390-AAC (Angle Adjustment Connector) se instaleaza intre doua sine ale renumitelor suporturi din gama System X pentru a asigura o imbinare unghiulara. Instalarea se face fara probleme, cu instructiuni de montare integrate, care ajuta la realizarea unui proces rapid si sigur.

Conectorul de ajustare a unghiului BT8390-AAC este fixat intre doua sine System X pentru a asigura o imbinare unghiulara. Cu un unghi de pana la 45°, conectorul este ideal pentru asamblarea video wall-urilor si a menu board-urilor in configuratii curbate. Instalarea se face fara probleme cu instructiuni de montare integrate care ajuta la realizarea unui proces rapid si sigur.

Conectorul BT8390-AAC a fost proiectat pentru a raspunde cererii tot mai mare de solutii care sa permita instalarea display-urilor in configuratii curbate, dupa cum explica directorul de dezvoltare a afacerilor Mark Walker.

“Digital signage-ul este deja ceva obisnuit iar utilizatorii finali doresc ecrane si design-uri care sa atraga atentia si sa iasa din tipare. Video wall-urile si menu board-urile creative, cum sunt cele instalate in configuratii curbate, reprezinta puncte focale puternice oferind ceva diferit fata de un simplu ecran digital plat. Am vrut sa oferim o solutie care sa faciliteze procesul de montare a ecranelor in configratii curbate si creative, iar conectorul nostru de ajustare a unghiului face acest lucru.”

Pe langa conectorul de ajustare a ungiului BT8390-AAC, in curand vor fi disponibile si suportul pentru menu board-uri curbate BT8333 si noua gama de suporturi pentru video wall-uri, de asemnea, curbate. Modelele BT8373, BT8374, BT8375 si BT8376 utilizeaza gama de baza a B-Tech pentru a oferi optiuni de montare fixe sau mobile si sunt preconfigurate cu noul conector unghiular, oferind instalatorilor o solutie video wall curbata, “gata de utilizare”.