Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

BenQ a lansat difuzorul Bluetooth portabil – treVolo

treVolo depaseste asteptarile in ceea ce priveste difuzoarele Bluetooth portabile. In loc de traditionalele conuri dinamice, gasite la majoritatea difuzoarelor, treVolo foloseste panouri electrostatice. Acesta poate produce sunet atat in fata, cat si in spatele pozitiei de ascultare.

treVolo are un design solid, interesant si butoane usor de apasat. Puterea sa este suficienta pentru a face fata cu succes intr-o camera cu dimensiuni medii si este ideal pentru un apartament, deoarece acesta nu va emite prea tare un boom.

treVolo sinclude trei moduri diferite de sunet care se pot seta prin apasarea butonului MODE. Cand se apasa butonul Mode, acesta isi schimba culoare in rosu, verde sau albastru, in functie de setarea aleasa. Verde este modul Pure care reda muzica exact cum a fost inregistrata, rosu este modul Warm (Cald), iar albastru este modul Vivid.

Setraile Mode sunt importante, deoarece principala metoda de conectare la treVolo este cu un dispozitiv wireless Bluetooth 4.1 si cele mai multe telefoane si tablete nu permit setarile EQ.

Cel mai important este ca acest mic difuzor suna absolut uimitor, iar daca sunteti in cautarea unei surse de muzica pentru dormitor sau birou si apreciati calitatea audio, nimic nu concureaza cu treVolo in privinta calitatii sunetului si a design-ului.