Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

BenQ a lansat la InfoComm 2016 Proiectorul Laser BlueCore DLP LU9715

Proiectat pentru instalatii profesionale din spatii mari, cum ar fi aplicatiile de divertisment, salile de intalnire corporate, lacasurile de cult, educatie, LU9715 dispune de o luminozitate de 8000 lumeni.

BenQ, a adaugat un nou produs la linia sa profesionala de proiectoare laser BlueCore. Oferind o performanta de culoare imbunatatita semnificativ, proiectorul suporta proiectie la 360 de grade si portrait, si functionare 24/7 pentru posibilitati extinse de instalare. 

“Proiectorul LU9715 este un exemplu stralucit al imbunatatirii continue a tehnologiei de afisare vizuala BenQ”, a declarat J. Y. Hu, vice-presedinte, management business line la BenQ America Corp. “Tehnologia noastra laser BlueCore permite controlul complet al fluxului luminos, permitand un raport de contrast foarte mare de 100.000:1, astfel incat fiecare detaliu subtil este dezvaluit in timpul scenelor intunecate. “

Dispunand de o sursa de lumina laser dual-array, LU9715 WUXGA 8000 ANSI lumeni este garantat pentru 20.000 de ore de functionare la luminozitate maxima fara inlocuirea lampii. Pentru a valorifica productia ridicata de lumina laser BlueCore, acesta foloseste o roata dubla de culoare, care produce modelul RGBY cu o intensitate sporita de culoare, echilibru si fidelitate. LU9715 ofera opt lentile optionale cu rapoarte de proiectare variind de la TR 0.38 la TR 8.19 pentru focalizare ultra-clara care produce imagini mai luminoase in locuri de orice dimensiune.

Proiectoarele laser BlueCore dispun de raspuns spontan – mai putin de 30 de secunde de asteptare pentru pornirea sau reluarea din functia blank. Acestea ofera functionare continua 24/7, chiar si in aplicatiile noi, cum ar fi instalatiile de 360 ​​de grade si orientarea portrait. Alte caracteristici includ zoom motorizat, schimbarea lentilelor, corectie geometrica avansata si racire cu lichid, care asigura un control al temperaturii linistit si de incredere. Motorul optic si banca cu laser sunt inchise ermetic pentru a elimina deteriorarea din cauza prafului si degradarea imaginii.

Proiectoarele laser BlueCore BenQ sunt dotate cu HDBaseT pentru transmiterea semnalului full-HD pe distante lungi prin cabluri de retea de pana la 100 de metri. Compatibilitatea cu controlul LAN precum si cu software-ul BenQ MDA permite managerilor IT sa monitorizeze si sa controleze de la distanta un numar mare de proiectoare din retea.  LU9715 dispune inclusiv de conectivitate 3G-SDI.