Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

BenQ a lansat videoproiectoarele Seria-S Brilliant

BenQ a adaugat doua noi modele la seria S de proiectoare profesionale de inalta luminozitate: SU931 si SX930. Cele doua modele au fost proiectate pentru instalatii AV profesionale unde rezolutia si luminozitatea sunt critice, cum ar fi locasurile de cult, salile de formare/ conferinte si institutiile de invatamant superior. Noile proiectoare fac parte din programul “BenQ’s Integrator’s Choice”.

“Noile proiectoare Seria S sunt mai luminoase si au o rezolutie foarte mare, fiind construite in special pentru spatii cu dimensiuni medii si mari unde performanta inalta si flexibilitatea de instalare sunt decisive.” a declarat Hu JY, vice-presedinte la BenQ America Corporation. 

SU931 dispune de rezolutie WUXGA (1920 x 1200) cu 6.000 de lumeni si rata de contrast de 3000:1, in timp ce rezolutia XGA (1024 x 768) a proiectorului SX930 extinde luminozitatea pana la 7.000 de lumeni cu rata de contrast de 2500:1. 

Noile proiectoare Seria S dispun de o caracteristica de zoom mare 1.6x, deschizand o gama mai larga de posibilitati de instalare si facand mai usoara atingerea dimensiunii dorite a imaginii de la aproape orice locatie. Deplasare pe verticala a lentilelor, corectia keystone pe verticala/ orizontala, si coltul de corectie geometrica se adauga la flexibilitatea proiectoarelor. Ambele modele dispun de o intrare pentru microfon, difuzoare stereo de 20W si porturi duale HDMI. In plus, ambele modele dispun de conectivitate MHL, permitand utilizatorilor sa distribuie continut pe ecran, direct de pe dispozitivele mobile – telefoane sau tablete – printr-o simpla conexiune prin cablu MHL sau dongle de la dispozitivul mobil la proiector. Proiectoarele ofera, de asemenea, o conexiune USB tip A, care asigura alimentarea cu energie pentru accesorii, inclusiv un kit optional wireless si control LAN care permite ca mai multe unitati sa fie gestionate la distanta dintr-o locatie centrala pentru intretinerea usoara a instalatiilor mari.