Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

BenQ lanseaza proiectoarele home cinema CinePro 4K UHD HDR

Proiectoarele high-end dispun de chipset DLP si compatibilitate HDR10.

BenQ a anuntat disponibilitatea proiectoarelor home cinema CinePro 4K UHD HDR HT8060 si HT9060. Proiectoarele seria CinePro 4K UHD HDR HT8060 si HT9060 au fost concepute pentru a recrea experienta cinematografica la domiciliu, incepand cu cel mai recent chipset DLP folosit in multe cinematografe digitale si IMAX. Acest chip elimina miscarea si amestecarea pixelilor, producand 8,3 milioane de pixeli diferiti pentru o performanta 4K UHD reala.

Cu o calitate a culorii si a contrastului imbunatatita, proiectorul certificat THX HT8060 utilizeaza BenQ CinematicColor si Rec.709, in timp ce HT9060 combina CinematicColor cu sistemul Philips ColorSpark HLD LED pentru a ajunge la spatiul de culoare superioara DCI-P3 din industria cinematografica americana, acoperind un spectru vizibil mult mai mare decat Rec. 709 si livrand de trei ori fluxul luminos al tehnologiei LED actuale.

Seria CinePro 4K UHD ofera suport pentru HDR10. Ambele proiectoare sunt compatibile cu lentilele anamorfotice optionale Panamorph Paladin, care ofera raportul de aspect 2.4:1 al cinematografelor comerciale fara a modifica raportul original al filmelor, oferind 2 milioane de pixeli in plus pentru luminozitatea si detaliile sporite, pentru a recrea experienta cinematografica completa la domiciliu.