Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Bose adauga patru noi difuzoare suspendate la linia de difuzoare DesignMax

Bose Professional a adaugat patru noi difuzoare suspendate – difuzoarele DM3P si DM5P, difuzorul pentru exterior DM6PE si subwooferul DM10P-SUB – la gama sa de difuzoare DesignMax.

Difuzoarele suspendate DM3P, DM5P si DM6PE dispun de sistemul Bose Dispersion Alignment, oferind o experienta de ascultare consistenta in intreaga camera prin potrivirea acoperirii wooferului la modelul tweeterului.

Cu drivere coaxiale bidirectionale, DesignMax DM3P de 30 de wati dispune de un woofer bidirectional de 3,25 inci si de un tweeter coaxial de 0,75 inci montate in sistemul Bose Dispersion Alignment. Ofera o gama de frecventa de 75 Hz – 20 kHz.

Noul DesignMax DM5P de 60 de wati este un difuzor coaxial cu doua cai, cu un woofer de 5,25 inci si un tweeter de 1 inci montate in sistemul Bose Dispersion Alignment, oferind o gama de frecventa de 65 Hz – 20 kHz.

DesignMax DM6PE, de 125 de wati, este un difuzor coaxial cu doua cai pentru utilizare in aer liber – IP55. Dispune de un woofer de 6,5 inci si de un tweeter de 1,25 inci montate sistemul Bose Dispersion Alignment si ofera o gama de frecventa de 62 Hz – 20 kHz.

Completand noile adaugiri la gama de difuzoare suspendate DesignMax, subwoofer-ul DesignMax DM10P-SUB adauga bas pentru utilizare intr-o mare varietate de instalatii comerciale. Modelul de 300 de wati dispune de un woofer de 10 inci cu o gama de frecventa de 40 Hz – 125 Hz.

Introdusa pentru prima data in 2019, familia de produse DesignMax include difuzoare si subwoofere coaxiale cu doua cai, cu modele disponibile cu montare pe tavan si pe suprafata, plus optiuni de driver de compresie cu SPL ridicat, modele compacte pentru spatii inguste si diverse optiuni de exterior cu rating IP55. Toate modelele ofera performante impresionante, fara a fi nevoie de DSP sau EQ. De asemenea, pot fi asociate cu DSP-uri si amplificatoare Bose pentru a permite procesarea SmartBass, extinzand performanta si raspunsul la orice nivel de ascultare.

Odata cu adaugarea acestor patru modele de difuzoare suspendate, proiectantii si instalatorii de sisteme pot alege acum dintr-un total de 16 produse DesignMax pentru a oferi solutii complete, adaptate pentru aplicatii audio de fundal si de prim-plan. Instalarea fiecarui model este simplificata cu accesorii standard din industrie si conectori Euroblock.