Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Bose introduce difuzoarele multifunctionale AMM

Bose Professional a prezentat linia de difuzoare multifunctionale AMM.

Este alcatuita din doua difuzoare full-range – AMM108 si AMM112 – si un subwoofer – AMS115.

Dispunand de un design coaxial bidirectional, difuzoarele AMM sunt potrivite pentru utilizare ca unitati de alimentare, monitoare, completari sau linii de intarziere acustica in configuratii temporare sau instalatii permanente, cum ar fi case de cult, sali de concerte si amfiteatre.

Difuzoarele AMM108 si AMM112 pot fi implementate cu un rol specific intr-un sistem sau utilizate cu roluri multiple in cadrul aceluiasi sistem. Articularea sonora consistenta a liniei existente de coloane sonore Bose AM si a liniei de difuzoare utilitare Bose AMU inseamna ca proiectantii de sistem si instalatorii pot combina modelele din toate cele trei linii, economisind timp cu configurarea sistemului.

Atat AMM108, cat si AMM112 dispun de un ghid de unda proprietar Bose Beamwidth Matching. Acest ghid de unda ofera un raspuns in frecventa consistent, claritate si proiectie in zona de acoperire. Situat chiar in spatele grilei, ghidul de unda sigileaza volumul acustic al wooferului si dispune de un model de aerisire unic, care controleaza dispersia frecventelor joase, aliniind latimile fasciculului de frecventa joasa si inalta la crossover.

Oferind o extensie de frecventa joasa de pana la 35 Hz si o iesire de varf de 130 dB, subwoofer-ul AMS115 dispune de un traductor din neodim de 15 inci, o carcasa usoara si un suport pentru montare pe stalpi integrat M20, ceea ce il face potrivit pentru utilizare intr-o varietate de aplicatii. Acest lucru permite proiectantilor de sistem si instalatorilor sa combine un difuzor AMM108 cu AMS115 pentru aplicatii front-of-house sau difuzorul AMM112 pentru aplicatii de completare; sau sa asocieze difuzorul AMM112 cu subwoofer-ul ShowMatch SMS118 pentru sisteme cu latime de banda extinsa cu iesire mai mare. In plus, asocierea cu amplificatoarele Bose PowerMatch si ControlSpace DSP ofera o performanta optima, precum si o articulare sonora consistenta cu modelele AM ​​si AMU.