Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Brahler ICS extinde gama Line-Array Mayer Sound

Difuzoarele compacte curbilinale Mayer Sound MINA sunt o extindere a gamei Mayer Sound de la Brahler ICS. Acestea se remarca prin reproducerea extraordinar de fidela a sunetului si prin raspunsul la impuls. Calitatea ridicata a Mayer Sound garanteaza claritatea excelenta a sunetului si o integrare perfecta cu alte difuzoare Mayer Sound.

Fiecare MINA are un amplificator cu 3 canale de clasa D cu un rating de iesire de 975 wati (1950 – varf). Fiecare difuzor Mayer Sound cu alimentare proprie are controlere si amplificatoare incorporate, inclusiv limitatoare ce asigura fiabilitatea driverelor, precum si a componentelor de retea AC care se adapteaza automat la toate tensiunile de alimentare existente la nivel mondial.

Difuzoarele Mayer Sound sunt concepute ca un sistem integrat complet; driverele si electronicele lucreaza impreuna inca de la inceput. Acestea optimizeaza performanta, reduc greutatea si volumul de incarcare si, de asemenea, elimina necesitatea unor rack-uri pentru amplificatoare si nevoia de racirea acestora.