Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

BYOD + Distributie + Conferinte intr-o singura cutie! – Atlona AT-OME-MS52W

AT-OME-MS52W este un switcher/ matrice, scaler si extender versatil care ofera performante si valoare excelente pentru aplicatii de prezentare 4K si de videoconferinta. Cu avantaje cheie care includ compatibilitatea BYOD wireless, intrari AV universale, puncte de acces Wi-Fi incorporate, comutare automata, control integrat al afisajului si extensie USB, OME-MS52W este solutia ideala pentru spatii de intalnire colaborative moderne.

Aplicatii:

  • Spatii de intalnire: OME-MS52W ofera flexibilitatea de a accepta orice dispozitiv de prezentare, fie el cu fir sau wireless. Aceasta capacitate este ideala pentru o gama larga de medii de intalnire, de la o camera de tip huddle la un spatiu mare de prezentare intr-un centru de conventii.
  • Sali de clasa si amfiteatre: un sistem AV pentru surse rezidente, plus conectivitate wireless pentru laptopul sau tableta unui participant. Un profesor poate modera prezentari AV wireless intre pana la 16 dispozitive mobile pentru elevi.
  • Videoconferinta: Cu receptorul OME-EX-RX sau OME-SR21, acest switcher ofera interfata pentru dispozitive USB locale si la distanta pentru conferinte soft codec, cu video si USB comutate simultan intre computerele gazda.

Caracteristici cheie:

Switcher AV 5×2 cu intrari HDMI®, DisplayPort, USB-C si wireless Intrare USB-C pentru AV, date si incarcarea dispozitivului
Distributie wireless nativa pentru iOS®, Android™, Mac®, Chromebook™ si Windows® Iesiri HDBaseT™ si HDMI cu moduri de comutare AV selectabile
Interfata si extensie USB 2.0 pana la 100 de metri Capacitate 4K/UHD @ 60 Hz cu esantionare chroma 4:4:4 pe porturile locale (HDMI, DisplayPort si USB-C)