Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

CAMBRIDGE SOUND MANAGEMENT a lansat un nou produs ce protejeaza confidentialitatea intalnirilor de afaceri

Noul sistem Qt Conference Room Edition permite companiilor sa protejeze confidentialitatea discutiilor in salile de conferinte si de consiliu.

Cincizeci si trei la suta dintre angajati au auzit conversatii confidentiale la locul de munca, si salile de conferinte sunt cele in care au loc întalnirile cele mai confidentiale“, spune Christopher Calisi, CEO al Cambridge Sound Management. “Cu Qt Conference Room Edition, participantii la intalnire pot vorbi liber, stiind ca ceea ce spun nu va fi auzit de ascultatori nedoriti din afara camerei.

Qt Conference Room Edition este o solutie de confidentialitate all-in-one constand dintr-un modul de control, doua semne luminate ale starii de intimitate si o serie de emitatoare de mascare a sunetului.

Cand modulul de comanda din interiorul salii de conferinte este pornit, pornesc si emitatorele de mascare a sunetului plasate in tavan, chiar in afara salii de conferinte. Emitatoarele adauga un sunet de fond de nivel scazut care face vorbire mai putin inteligibila. Semnele de confidentialitate luminate, din interiorul si din afara salii de conferinte, indica atunci cand sistemul este in functiune, apoi participantii la conferinta stiu ca discutiile lor sunt protejate. Sistemul se integreaza cu usurinta cu alte echipamente AV din sala de conferinte.

Salile de conferinte sunt frecvent utilizate pentru comunicarea privata, dar discutiile private sunt uneori auzit de cei din afara camerei, rezultand expunerea informatiilor confidentiale, angajatii deranjati, chiar si procese“, spune Fred Dobbs, presedintele al Dobbs Stanford, reprezentant al Cambridge Sound Management in America Centrala si de Sud. “Noul Qt Conference Room Edition poate asigura ca sala de conferinte si comunicatiile biroului executiv raman private si protejate. Suntem incantati sa punem acest minunat produs la dispozitia clientilor nostri.

Cu un simt premium si un design minimalist,  Qt Conference Room se potriveste perfect cu design-ul interior modern, precum si cu alte echipamente AV din sala de conferinte. Modulul de control poate fi folosit cu usurinta de oricine si este extrem de eficient energetic, consumand mai putin de sapte wati. 

 


 

 

Sursa: https://cambridgesound.com/news/conference-room-edition/