Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Clear-Com a inceput sa distribuie panourile Iris din Seria-V

Panourile Iris din Seria V de la Clear-Com, care ofera utilizatorilor Eclipse HX audio over IP (AoIP) cu latenta redusa folosind AES67, sunt pregatite de livrare.

Panoul Iris din Seria V poate monitoriza si trimite comunicatii prin trei fluxuri audio IP necomprimate, compatibile cu AES67, permitand sistemelor sa furnizeze un sunet de inalta calitate, necomprimat, de la utilizatorul intercom la utilizator, cu o latenta redusa semnificativ. Cand este conectat la noul card Clear-Com E-IPA, care este compatibil cu AES67, utilizatorii pot implementa pana la 64 de panouri de Iris per card. Panoul Iris ofera, de asemenea, display-uri OLED color, complet configurabile de catre utilizator. Modul de control in timp real EHX Supervisor permite actualizarea etichetelor si monitorizarea din mers.

In plus, echipele de productie pot profita de flexibilitatea oferita de combinarea panourilor Iris din Seria V cu mai multe carduri E-IPA: de exemplu, un eveniment sportiv mare ar putea utiliza un singur cadru cu multe conexiuni wireless/ panou pe aceeasi retea intercom pentru a acoperi un intreg stadion sau bisericile mari ar putea crea retele intercom multi-regionale prin LAN, WAN sau Internet.

“Pe masura ce adoptarea comunicarii centrate pe IT continua, gama extinsa de interfete IP a Clear-Com garanteaza ca cea mai mare gama de cerinte de comunicare poate fi indeplinita”, a declarat Stephen Sandford, manager de produs senior, Clear-Com. “Adaugarea panoului Iris din seria V face ca gama Eclipse HX sa fie si mai flexibila pentru nevoile variate ale clientilor.”

Panoul Iris din seria V este optimizat pentru utilizarea cu software-ul EHX 11.0 pentru a implementa pe deplin conectivitatea AES67, controlul in timp real si planurile de culoare; dispune, de asemenea, de I.V. Core IP si  de conexiuni cu patru fire pentru compatibilitate inversa cu cadrele Eclipse care ruleaza EHX 10.0 sau o versiune anterioara.

Panoul Iris din seria V este foarte potrivit pentru productii care au fost complet convertite in comunicatii bazate pe IP pentru distributia video si audio. Echipele de productie live vor beneficia, de asemenea, de display-urile OLED full color, care le permit sa vizualizeze si sa proceseze rapid informatiile despre canale doar prin culorile afisate, ramanand concentrate pe performanta.