Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ClearOne a inceput sa distribuie noul microfon de tavan cu tehnologie beamforming BMA 360

ClearOne a inceput sa distribuie noul BMA 360, un microfon de tavan cu tehnologie beamforming, cu banda larga, frecventa invarianta si un raspuns de castig uniform pe toate benzile de frecventa.

BMA 360 dispune de tehnologia FiBeam pentru a oferi participantilor la conferinta un sunet mai fidel in toate fasciculele si intr-un singur fascicul. Deep Sidelobe Beamforming, DsBeam™, ofera adancimea “sidelobe” maxima, sub -40 dB, rezultand o respingere sporita a reverberatiei si a zgomotului in spatii dificile pentru claritate si inteligibilitate imbunatatite.

BMA 360 este bazat pe o noua topologie a fasciculului pentru a oferi o acoperire fara distorsiuni, la 360 de grade, a oricarei forme a camerei si aranjament al locurilor folosind ClearOne Audio Intelligence. Continuarea progresului in directia adaptiva (ganditi-va la aceasta ca la  o comutare inteligenta) ofera acoperire pentru fiecare participant la conferinta, precum si asistenta pentru camera tracking.

In plus fata de progresele legate de tehnologia beamforming, 6G Acoustic Echo Cancellation (AEC) ofera performante audio full-duplex per-fascicul imbunatatite. Algoritmii audio incorporati, cum ar fi reducerea zgomotului, filtrarea si controlul automat al nivelului, elimina necesitatea procesarii per fascicul intr-un mixer DSP – necesitand mai putine resurse de mixer DSP. In cele din urma, amplificatoarele robuste inetgrate, configurabile ca 4 x 15 wati sau 2 x 30 wati, ofera flexibilitate pentru actionarea difuzoarelor.

Tehnologiile ClearOne FiBeam, DsBeam si 6G AEC se combina pentru a crea VividVoice pentru conferinte profesionale. In plus, configuratia cu un singur flux de lucru este asigurata de o noua versiune a software-ului ClearOne CONSOLE AI.

BMA 360 ofera trei dimensiuni diferite ale grilei de tavan: 24 inci, 600 mm si 625 mm. Incorporeaza un model de gauri VESA standard care suporta montarea pe stalpi. Sunt disponibile, de asemenea, kituri de accesorii pentru montarea pe tavan tare (din beton).

Functiile integrate ale modelului BMA 360 sunt proiectate pentru a reduce complexitatea proiectarii sistemului, simplifica instalarea, consuma mai puțin spatiu in rack si pentru un cost total mai scazut al sistemului. BMA 360 suporta, de asemenea, legarea in serie a pana la trei placi de plafon prin P-Link pentru camere divizibile sau setup-uri de conferinte mai mari – pentru o cablare mai simpla, distante mai mari si implementari cu costuri mai mici comparativ cu conexiunile de retea „home-run” prin Ethernet.