Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ClearOne a lansat Aura – o gama de solutii audio-video pentru munca la distanta

ClearOne a lansat Aura, o gama de solutii audio-video, concepute special pentru angajatii care lucreaza de la distanta. Cele mai bune pachete includ un abonament pe viata la COLLABORATE Space, aplicatia de colaborare video a companiei.

Disponibile direct pentru profesionistii care lucreaza de la distanta sau de la revanzatori calificati ClearOne, solutiile Aura ofera tehnologie audio si video de inalta calitate printr-o varietate de microfoane profesionale, conferinte audio, videoconferinte, camere si componente de colaborare care optimizeaza aspiratiile acustice si estetice ale biroului de acasa.

“COVID nu va fi cu noi pentru totdeauna, dar schimbarile pe care le-a adus la locul de munca vor fi”, a declarat presedintele si CEO-ul ClearOne, Zee Hakimoglu. „Acasa a devenit noul birou pentru zeci de milioane de profesionisti care acum au nevoie de un mediu de lucru la fel de productiv ca biroul lor corporativ. Gana de solutii Aura a fost dezvoltata pentru a oferi acasa aceeasi experienta ca la birou.”

Hakimoglu estimeaza ca 75 la suta dintre angajatori intentioneaza acum sa faca munca la distanta permanenta pentru un anumit procent dintre angajatii lor.

Cu Aura de la ClearOne, profesionistii care lucreaza de la distanta pot desfasura mai multe intalniri si pot creste colaborarea, pot imbunatati calitatea comunicarii pentru a spori eficienta si pot crea valoare pe termen lung pentru un spatiu de lucru alternativ la domiciliu.