Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ClearOne a lansat camera video UNITE 50 4K pentru spatii de tip huddle room

ClearOne a anuntat disponibilitatea imediata a noii camere video pentru videoconferinte UNITE 50 4K.

USB plug-and-play ready cu un camp de vizualizare de 120 de grade si zoom digital, noua camera 4K UNITE 50 este proiectata pentru colaborare si accepta standardul USB Video Class (UVC) 1.1 pentru compatibilitate maxima cu o mare varietate de solutii cloud si room-based, inclusiv Google Hangouts.

Impreuna cu rezolutia 4K30, camera cu autofocus ofera zoom digital 3x si o interfata USB 3.0 deplin functionala pentru video si putere. Gama sa dinamica larga ofera suport pentru captarea optima a imaginilor – esentiala pentru toate videoconferintele. Poate fi montata pe orice display folosind clema de prindere inclusa sau un suport rotativ standard. In plus, UNITE 50 4K este pe deplin compatibila cu aplicatii populare precum COLLABORATE Space de la ClearOne, precum si cu Microsoft Teams si Skype for Business, Zoom, WEBEX si GoTo Meeting, si nu numai.

Campul vizual cu unghi larg al camerei video UNITE 50 4K este potrivit pentru videoconferinte bazate pe PC, conferinte web si comunicatii unificate, precum si alte experiente de colaborare in spatii de tip huddle room si sali de conferinte mici.