Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ClearOne isi extinde seria de sisteme de colaborare COLLABORATE Live cu noul sistem COLLABORATE Live 1000

ClearOne combina noul microfon tip array cu tehnologie beamformig cu tehnologia DSP Mixer intr-o solutie de colaborare video de varf

ClearOne, cel mai mare furnizor global de solutii de comunicatii audio si vizuale, a anuntat disponibilitatea imediata pe piata a noului COLLABORATE Live 1000, care include noul microfon de tip array cu tehnologie beamforming (BMA CT) pentru a crea cea mai buna solutie de colaborare video.

“COLLABORATE Live permite utilizatorilor sa colaboreze ca niciodata pana acum, in sali de conferinte mari, cu audio si video de neegalat, tabla interactiva, prezentare, inregistrare, streaming si conectivitate in cloud”, a declarat Zee Hakimoglu, presedinte si CEO ClearOne.

Pentru sali de consiliu de mari dimensiuni, sali de conferinte, sali de curs, sali de sedinte, centre de instruire si sali de telemedicina, COLLABORATE Live 1000 ofera o solutie completa de sistem de colaborare de calitate. Dispune de o combinatie puternica de componente video integrate cu cea mai avansata tehnologie DSP audio pentru cea mai bogata experienta de colaborare in sali de intalniri mari.

COLLABORATE Live 1000 include cel mai nou microfon cu tehnologie beamforming al ClearOne, BMA CT. Pe langa designul sau elegant si modern, BMA CT ofera o gama completa de capabilitati unice. Ocupand spatiul unei placi standard de tavan fals, microfonul BMA CT alimentat prin PoE ofera o acoperire de neegalat a intregii sali, directie adaptiva, eliminarea zgomotului si a ecoului, precum si amplificare, toate inainte ca semnalul sa fie trimis la un mixer DSP. Un amplificator incorporat de 10 wati, cu 2 canale, poate conduce doua difuzoare montate pe tavan, iar microfoanele BMA CT suplimentare pot fi legate in serie, pentru a acoperi spatii mai mari, daca se doreste acest lucru.

COLLABORATE Live 1000 include, de asemenea, aplicatia pentru colaborare video bazata pe cloud COLLABORATE Space, Skype for Business client, videoconferinta SIP/ H.323, prezentare wireless, tabla interactiva, inregistrare si streaming.

Sistemul vine cu mixerul CONVERGE Pro 2 48VT DSP, cel mai avansat procesor audio din industrie, si o interfata de utilizator care este la fel de simpla si familiara ca cea gasita pe o tableta sau un smartphone. O camera UNITE 200 PTZ 1080p60 cu zoom optic 12x asigura o captare de inalta calitate a tuturor participantilor la conferinta.

COLLABORATE Live 1000 este cel mai nou membru al seriei profesionale a companiei COLLABORATE Live. Toate cele 5 sisteme COLLABORATE Live ofera o interfata de utilizator simpla si prietenoasa si o testare gratuita timp de 90 de zile a aplicatiei ClearOne COLLABORATE Space.

COLLABORATE Live 900 ofera aceleasi capacitati audio si video ca si COLLABORATE Live 1000, dar include un microfon Beamforming Array 2, care poate fi montat elegant si discret sub display.

COLLABORATE Live 600 este solutia perfecta pentru sali de dimensiuni medii, combinand o camera UNITE 200 PTZ cu un sistem CHATAttach, care include doua difuzoare (speakerphone) ClearOne CHAT 150 legate in serie, pentru o calitate audio clara.

COLLABORATE Live 300 este solutia ideala pentru colaborarea in sali de intalniri si birouri executive mici. Acesta include un speakerphone CHAT 150C si o camera UNITE 150 PTZ 1080p30 cu zoom optic 12x, si ofera un client Skype for Business, videoconferinte SI / H.323 si capabilitati de prezentare wireless si de tabla interactiva.

COLLABORATE Live 200 este cea mai buna solutie de colaborare video pentru spatii huddle si sali mai mici. Conceput special pentru a satisface bugetele spatiului huddle, acest sistem dispune de o camera UNITE 50 EPTZ 1080p30 cu un obiectiv cu unghi ultra-panoramic si zoom digital 3x, precum si un speakerphone CHAT 150C.

“De la amfiteatre si sali de judecata la spatii huddle si birouri, seria ClearOne COLLABORATE Live ofera solutii de colaborare de ultima ora, bazate pe cloud, pentru orice mediu”, a declarat Hakimoglu. “Prin extinderea celei mai noi serii ClearOne de solutii audio si video profesionale, dealerii si utilizatorii pot beneficia de cele mai noi tehnologii si pot gasi solutia ideala care sa se potriveasca fiecarei nevoi.”