Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ClearOne lanseaza camerele video pentru colaboare online UNITE 10 si UNITE 50 4K AF

ClearOne imbunatateste mediul de lucru si de învatare hibrid „Noul normal” cu noile camere entry-level and high-end UNITE 10 si UNITE 50 4K AF

Lansate anul acesta, cu angajamentul de a face posibila colaborarea video reala pentru toata lumea, ClearOne (NASDAQ: CLRO), un furnizor global de solutii de comunicatii audio si vizuale, a anuntat disponibilitatea imediata a doua noi camere care imbunataetsc usurinta si calitatea vizuala a colaborarii online, dincolo de capacitatile camerelor integrate in laptop-uri si PC-uri.

Cu noua ClearOne UNITE® 10, cea mai accesibila camera a companiei si cu ClearOne UNITE 50 4K AF bogata in caracteristici, care include tehnologia Auto-Framing, toata lumea poate incepe noul an cu incredere oferita de o colaborare video uimitoare.

Pentru utilizatorii care doresc sa faca upgrade de la camera de baza inclusa in laptopul sau computerul lor, ClearOne a proiectat cea mai accesibila camera web de pana acum, UNITE 10. Camera web mica si puternica, ofera o calitate video de pana la 1080p si focalizare automata.

UNITE 10 poate capta imagini de cinci megapixeli cu un camp vizual de pana la 87 de grade, in timp ce principalii concurenti la acest punct de pret ating doar un camp vizual de 78 de grade. UNITE 10 se ataseaza pe orice PC sau laptop cu un suport simplu de montare, iar un cablu USB-A de 1,5 m asigura o conexiune simpla la majoritatea computerelor moderne. UNITE 10 este, de asemenea, disponibila pentru dealeri și distribuitori in pachete de cate 20 de bucati pentru vanzare comerciala.

Noua camera UNITE 50 4K AF este un upgrade major fata de camerele web traditionale si introduce noua tehnologie ClearOne Auto-Framing care incadreaza automat participantii la intalnire pentru a maximiza utilizarea ecranului prin algoritmi de imagine inteligenti si automatizare ePTZ. Cu o calitate video 4K la 30 Hz, capacitate de focalizare automata, zoom digital 4x, rezolutie totala de peste 8 megapixeli si un camp vizual ultra-larg de 110 grade, UNITE 50 4K AF ePTZ poate sa ofere o calitate incredibila a imaginii de la un birou la domiciliu,  precum si sa capteze toti participantii dintr-o sala de consiliu.

UNITE 50 4K AF este o alegere ideala pentru manageri sau directori care au nevoie de cea mai buna prezentare video la distanta si doresc, de asemenea, o solutie care poate fi utilizata pentru intalniri in birou. Camera poate fi controlata printr-o telecomanda IR, simplificand si mai mult utilizarea si permitand controlul in timp real al panoramarii, inclinarii si zoomului pentru a oferi un control mai mare atunci cand capteaza mai multe persoane in spatii de intalnire. Un suport standard cu amortizare asigura o instalare rapida si usoara, in timp ce un cablu USB 3.0 inclus ofera atat alimentare cat si video.

Noile camere ClearOne ofera o calitate video realista aplicatiilor de conferinte web, inclusiv  COLLABORATE® Space de la ClearOne, WebEx™, Google Meet, Zoom™, GoToMeeting™ si Microsoft® Teams.

COLLABORATE Space este un instrument de colaborare puternic, premiat, care ofera o suita completa de instrumente audio, de videoconferinta, conferinte web si intalniri intr-un spatiu stabil. COLLABORATE Space vine cu tot ceea ce este necesar pentru intalnirile online, inclusiv mesagerie, partajare integrata de fisiere, tabla alba, adnotare, minutele intalnirilor, programare si multe altele.

Pentru a descarca un abonament gratuit COLLABORATE Space pe viata, cu timp de intalnire video nelimitat, faceti clic aici.