Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ClearOne lanseaza COLLABORATE Versa Room CT

ClearOne a lansat COLLABORATE Versa Room CT, un pachet hardware complet pentru conferinte bazate pe cloud.

In centrul sistemului se afla microfonul Beamforming Mic Array Ceiling Tile (BMA CTH). Datorita puterii sale de procesre, BMA CTH efectueaza anularea ecoului acustic, anularea zgomotului si selectarea fasciculului, astfel incat nu este necesar un mixer DSP extern. Directia adaptiva a microfonului asigura o acoperire completa a camerei.

Echipamentele si accesoriile suplimentare creeaza o solutie completa pentru salile de conferinta. COLLABORATE Versa Hub ofera o conexiune cu un singur cablu la laptopul sau computerul din sala de conferinta pentru colaborarea bazata pe cloud. Camera video 4K UNITE 50 ofera un camp vizual cu unghi larg de 120 de grade. Doua amplificatoare cu putere de 10 wati, incorporate in BMA CTH, conduc difuzoarele de tavan de 8 inch incluse. Sistemul include, de asemenea, un cablu Cat-6 de 15 metri, un cablu de extensie USB de 10 metri, kit PoE, difuzoare de tavan si 15 metri de cablu pentru difuzoare. Adaugati extensorul bluetooth de perete de la ClearOne pentru a permite dispozitivelor mobile sa se conecteze wireless la conferinta.

Oferind versatilitate si acoperire, Versa Room CT este conceput pentru a imbunatati substantial experienta audio si video din sala pentru orice aplicatie de colaborare in cloud.