Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ClearOne lanseaza modulele de control Crestron, AMX pentru video wall-uri

ClearOne a anuntat disponibilitatea modulelor de control VIEW Lite pentru sistemele de control Crestron si AMX. Modulele software sunt proiectate pentru a usura instalarea proiectelor AV cu video wall-uri si alte echipamente prin reducerea efortului necesar pentru a programa sistemul de control.

Modulele de control VIEW Lite pentru Crestron si AMX ofera un model deja creat pentru integrarea echipamentelor cu controlerul ClearOne VIEW Lite pentru sisteme AV-over-IP. Fiecare modul software este implementat ca un trunchi comun, plus o componenta de ajutor pentru a oferi suport pentru video wall-uri. Ambele module au capacitatea de a interoga hardware-ul VIEW Lite pe care il controleaza pentru a-i descoperi configuratia. De asemenea, ambele module suporta feedback bidirectional pentru comutarea formatului video. In plus, pachetul software include o interfata grafica (GUI) care arata modul in care se utilizeaza modulele de control.

In loc sa citeasca documentatia complicata API si sa construiasca un modul de control de la zero, integratorii pot folosi modulele de control VIEW Lite pentru a economisi timp si efort. Avand in vedere faptul ca modulele de control implementeaza toate interfetele de comanda necesare pentru VIEW Lite, ele permit integratorilor sa se concentreze asupra dezvoltarii unuei interfete grafice (GUI) atragatoare si intuitive pentru utilizatorii sistemului.