Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ClearOne ofera acum fluxuri de lucru perfecte prin integrarea aplicatiei video COLLABORATE Space cu Microsoft Teams

ClearOne (NASDAQ: CLRO) ofera acces nelimitat la COLLABORATE® Space, aplicatia sa de colaborare bazata pe cloud, in mediul Microsoft Teams, prin utilizarea comenzilor de boti pentru Microsoft Teams.

Utilizatorii Microsoft Teams se pot bucura acum de o experienta mai bogata cu COLLABORATE Space decat cea disponibia in mediul Teams astazi. Aceasta experienta de colaborare mai bogata include o calitate video mai buna, suport pentru mai multe camere, suport pentru mai multe afisaje si un spatiu de intalnire constant in care chat-urile, inregistrarile audio si video, documentele, minutele intalnirilor si multe altele pot fi partajate pe canale private sau publice. pentru acces ulterior. Utilizatorii pot initia cu usurinta o intalnire video Space sau se pot alatura unei intalniri video Space existente in mediul MS Teams.

Botii servesc ca o punte software intre aplicatiile informatice populare utilizate de intreprinderi pentru a profita la maximum de investitiile lor in software. Prin integrarea cu botii conversationali Microsoft, ClearOne ofera acum o modalitate usoara pentru utilizatorii Teams de a accesa functiile video si de intalnire COLLABORATE Space din mediul MS Teams.

COLLABORATE® Space este o aplicatie de colaborare puternica, cu o suita completa de instrumente audio, video si de intalnire intr-un spatiu constant.

Pentru mai multe informatii despre software-ul de colaborare bazat pe cloud COLLABORATE Space, va rugam apasati AICI.