Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Compania ATLONA a fost cumparata de catre Panduit

Furnizorul glogal de infrastructura de retea si de solutii industriale de cablare electrica Panduit a achizitionat compania Atlona – lider in solutii de conectivitate AV.

“Atlona s-a aflat in fruntea dezvoltarii tehnologiei AV de ultima generatie care cuprinde intregul potential al convergentei infrastructurii AV si a retelei”, a declarat Dennis Renaud, presedinte si CEO al Panduit. “Solutiile Atlona completeaza portofoliul vast de infrastructura fizica al Panduit, care ne va permite sa oferim clientilor nostri o solutie end-to-end de calitate pe masura ce acestia se indreapta catre sisteme din ce in ce mai complexe de infrastructura de retea.”

“Exista sinergii puternice intre companiile noastre, inclusiv o cultura de a furniza produse inovatoare, de inalta calitate, adaptate necesitatilor clientilor, impreuna cu capacitati exceptionale de asistenta pentru clienti”, a adaugat Ilya Khayn, CEO Atlona. “Acest parteneriat va oferi canalelor noastre de piata o solutie dintr-o singura sursa si ne va ajuta sa ne extindem la nivel mondial.”

Ca parte a achizitiei, echipa Atlona se va alatura grupului Panduit Enterprise Business Group. Atlona va continua sa isi serveasca clientii de la sediul sau global din Silicon Valley si de la sediul international din Zurich pentru  vanzari, asistenta pentru clienti si intrebari referitoare la programele de instruire.