Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Continutul castilor wireless DECT seria WH6x de la Yealink este disponibil acum in Open Icecat

Continutul produsului Yealink este acum disponibil in catalogul Open Icecat. In calitate de furnizor la nivel mondial de solutii de  comunicare si colaborare unificate (UC&C), Yealink (cod stoc: 300628) este specializat in videoconferinte, comunicatii vocale si solutii de colaborare de inalta calitate. Pana in prezent, Yealink a lucrat cu peste 100 de distribuitori in 140 de tari si regiuni. Conform Frost & Sullivan 2018-2019, Yealink ocupa locul 1 pe piata globala a livrarilor de telefoane SIP. Are o cota de piata estimata de aproximativ 30%.

Prin modelul unic de difuzare Open Icecat, Yealink furnizeaza un continut UC&C captivant, permitandu-le zecilor de mii de comercianti cu amanuntul sa ofere clientilor experiente de cumparaturi mai captivante.

Continut gratuit pentru castile wireless Yealink

In ianuarie 2021, Yealink a anuntat lansarea castilor wireless DECT seria WH6x × statia de lucru UC. Pentru proiectul-pilot initial, Yealink a selectat patru modele de casti: WH62, WH63, WH66 si WH67. Fisele tehnice din Icecat mentioneaza atat versiunile Teams, cat si versiunile UC pentru fiecare model de casti.

Continut de baza si bogat disponibil

De asemenea, Yealink invita partenerii e-commerce sa colecteze continut standardizat din Open Icecat, gratuit. Astfel, comerciantii cu amanuntul pot descarca materialele digitale Yealink, inclusiv specificatiile produselor, textele de marketing, imaginile produselor, brosurile si siglele. Pe langa continutul de baza, utilizatorii sunt liberi sa utilizeze materiale media bogate, cum ar fi povestiri desre produse (continut A+), imagini, videoclipuri si motivele de cumparare pentru fiecare casca Yealink. Yealink a licentiat Icecat sa distribuie materialele protejate prin drepturi de autor prin Open Icecat catre oricare dintre partenerii sai.

Revanzatorilor Yealink nu li se ofera doar continut de produs, ci li se permite automatizarea completa a consumului de specificatii ale produsului si a altor active digitale in propriile platforme de comert electronic, in care ofera solutii Yealink utilizatorilor finali. In plus, continutul actualizat al produselor Yealink este intotdeauna disponibil, garantand ca distribuitorii sunt actualizati și nu vor afisa continut invechit. De asemenea, fisele tehnice WH6x sunt acum disponibile integral in engleza si olandeza. In plus, continutul de baza este disponibil in peste 60 de limbi. Distribuitorii pot accesa continutul produselor Yealink in XML, JSON si alte formate de schimb standard.