Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Conventia Internationala AES cu numarul 139 va avea loc in toamna acestui an!

Daca vorbim despre audio, atunci vorbim despre AES (Audio Engineering Society). Cea de-a 139-a Conventie Internationala AES va avea loc la New York in perioada 29 octombrie-1 noiembrie, la Jacob Javitas Center.

Conventia AES va oferi o gama de subiecte si tehnologii cu puncte de interes pentru fiecare aspect al industriei audio. In plus, AES a facut aranjamente cu mai multe hoteluri din zona pentru a oferi preturi speciale participantilor, disponibile exclusiv prin intermediul site-ului AES Housing.

Pentru participarea la Conventia din acest an sunt disponibile mai multe insigne: insigna de participare gratuita Exhibits-Plus, insigna de Acces Premium, insigna de acces pentru o zingura zi si insigna Eveniment Unic.

Insignele Exhibit-Plus sunt gratuite si permit participarea la cea mai mare expozitie audio profesionala dedicata si la evenimentele speciale. Insignele Exhibits-Plus ofera, de asemenea, participantilor acces la ceremoniile de deschidere si de premiere, la etapele de prezentare Project Studio Expo si Live Sound Expo. Insignele Exhibits-Plus sunt complet gratuite cu inregistrare in avans pe site-ul AES. 

Toate insignele de acces sunt disponibile pentru participantii care cauta oportunitati de dezvoltare profesionala. AES va fi din nou locul de intalinre pentru nume de top din industria audio.