Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron, partener Microsoft pentru noua solutie Skype for Business

Crestron a incheiat un parteneriat cu Microsoft pentru a crea Sistemul Crestron Skype Room, o solutie profesionala construita pentru Skype for Business, care aduce o experienta audio-video HD camerelor si spatiilor de sedinta/intalnire mici si mijlocii, precum si salilor de conferinta. Solutia va fi lansata pe piata in luna decembrie.

“Lucrand indeaproape cu Microsoft, am integrat nativ Skype for Bsiness cu tehnologia noastra AV si de control al camerei pentru a face un sistem de colaborare care sa poata fi usor de implementat in camerele de sedinta si salile de conferinta din intreaga companie”, a declarat Fred Bargetzi, Director Tehnic la Crestron. “Acest sistem poate fi gestionat in retea, si ofera o experienta Skype for Business armonioasa si intuitiva  in orice spatiu de intalnire.”

Proiectat pentru a se integra cu usurinta cu o gama larga de sali de intalnire, Sistemul Crestron Skype Room dispune de un controler tactil care gestioneaza Skype Meeting, precum si de o serie de optiuni de conectivitate, inclusiv intari si iesiri HDMI si Crestron DigitalMedia; sase porturi USB pentru a conecta dispozitivele audio, o camera video, si alte accesorii; si un port Cresnet pentru a adauga un senzor de ocupare pentru automatizare si raportarea utilizarii camerei.

“Urmatoarea generatie a Sistemului Skype Room va aduce experienta Skype Meeting in milioane de spatii de intalnire, care astazi au doar display-uri si telefoane de conferinta”, a declarat Zig Serafin, vice-presedinte corporativ al Microsoft. “Noul Sistem Crestron Skype Room va fi folositor touturor celor care doresc sa aduca experienta de intalnire Skype for Business in fiecare sala de sedinte.”