Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a inceput sa distribuie amplificatoarele AVIA

Crestron ea inceput sa distribuie amplificatoarele Avia multichannel – AMP-8075 si AMP-8150 – concepute pentru a lucra cu DSP-urile Avia.

Amplificatoarele multichannel suporta aplicatii care necesita sisteme de difuzoare de impedanta joasa si inalta simultan, precum si control de la distanta si monitorizare prin retea.

AMP-8075 si AMP-150 sunt amplificatoare clasa D, cu 8 canale, rack 1U si ofera, la alegere, 75 sau 150 de wati pe canal. Fiecare canal este configurabil individual, fie pentru low-Z (4/8 Ohmi) sau high-Z (70V sau 100V). Conectivitatea LAN Ethernet permite configurarea, monitorizarea si controlul prin intermediul software-ului Avia Audio Tool, un sistem de control Crestron, sau prin Crestron Fusion Cloud.

Pe panoul frontal este indicata starea ampilificatoarelor. Panourile din spate includ intrari echilibrate si ajustari de nivel. Ambele unitati au o sursa interna universala de alimentare cu corectie a factorului de putere.

Software-ul Crestron Avia Audio Tool dispune de arhitectura channel-strip, cu o gama de instrumente pro integrate. Instrumentul permite integrarea ecranelor tactile Crestron fara un sistem central de control, prin glisarea si fixarea obiectelor de canal de banda (de la DSP si amplificator), pentru control si pentru a genera o interfata touch screen.