Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a inceput sa distribuie AVF Hub Enterprise Management Bridge

Crestron a inceput sa distribuie noile sale produse AVF Hub (CEN-AVF-HUB) si AVF Hub International (CENI-AVF-HUB), proiectate pentru a facilita comunicarea dintre serviciul de management al intreprinderii – Crestron Fusion Cloud – si pana la 15 camere care integreaza Auto-Switcherul si Extenderul pentru Scalare HD (HD-MD-400-C-E) si dispozitive AirMedia Wireless Presentation Gateway.

AVF Hub permite camerelor huddle si altor spatii de intalnire cu tehnologie de baza sa fie integrate ca parte a sistemului complet de gestionare a intreprinderii Crestron Fusion Cloud. Managerii pot accesa instantaneu datele de de baza ale camerei, cum ar fi gradul de ocupare, display on/off, selectarea sursei, si pot actualiza si gestiona cu usurinta camerele, de la distanta, cu un sistem de control sau de programare. Instalarea rapida si configurarea sunt facilitate printr-o interfata web browser usor de utilizat.

AVF Hub permite managerilor IT sa implementeze cu usurinta, sa gestioneze si sa intretina sistemele Crestron, prin retea, cu un cost redus. Hub-urile AVF multiple pot fi utilizate in intreaga intreprindere.