Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a inceput sa distribuie doua produse noi pentru controlul centralizat al iluminatului cu LED-uri

Crestron a inceput sa distribuie doua produse noi ce se incastreaza in perete pentru controlul centralizat al iluminatului cu LED-uri (0-10 V).

Dimmer-ul Wireless Cameo (CLW-DIMFLVEX-P) este proiectat pentru reglarea intensitatii luminoase 0-10 V si este usor de instalat in orice cutie standard “1-gang” cu montare in perete. Versatil si accesibil, CLW-DIMFLVEX-P dispune de butoane gravate inlocuibile, si poate fi configurat cu diverse butoane si culori. Usor de instalat, aceste dimmere sunt potrivite pentru aplicatii de reabilitare. Iindicatorii LED le face usor de gasit intr-o camera intunecata si ofera o referinta vizuala a nivelului actual de reglare a intensitaii luminoase. Dimmer-ul este disponibil in trei variante: 120, 230, si 277 V.

“Cele mai multe case si cladiri comerciale folosesc acum iluminatul cu LED-uri pentru ca este mai eficient din punct de vedere energetic”, a declarat Bill Schafer, director de vanzari, iluminat comercial la Crestron. “Controlul iluminatului intre 0-10 V este metoda preferata de reglare a intensitatii luminoase, deoarece este mai  placuta si mai linistitore. Acum o avem in orice fel doriti.”

Modulul In-Panel LED Dimmer (CLX-2DIMFLV8) permite reglarea centralizata a intensitatii luminoase si controlul oricarui tip de sarcina cu un singur cabinet.

Dimmer-ul Wireless Cameo (CLW DIMFLVEX-P) si Modulul In-Panel LED Dimmer (CLX 2DIMFLV8) sunt proiectate pentru a face proiectarea, caietul de sarcini, si instalarea controlului centralizat al iluminatului cu LED-uri mai usor si mai flexibil ca niciodata.