Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a inceput sa distribuie linia completa de DSP-uri Avia

Crestron a inceput sa distribuie linia completa de noi DSP-uri Avia. Formata din cinci modele, oferind o gama completa de caracteristici profesionale de calitate, DSP-urile Avia sunt proiectate pentru a simplifica programarea audio, punerea in functiune, si extinderea in salile de intalnire si salile de conferinte video.

Primul din gama Avia, DSP-1283, este proiectat pentru utilizare in spatii de intalnire high-end si medii de colaborare. Acesta ofera AEC de inalta performanta, care indeplineste standardele profesionale cele mai stricte pe toate cele 12 canale. DSP-1283 suporta conferinte audio prin VoIP si POTS, si conectivitate USB pentru videoconferinte prin intermediul solutiei Crestron Skype for Business RL 2 sau prezentari BYOD folosind gateway-ul wireless Crestron AirMedia. Expansiunea I/O cu amplificatoare si switchere DigitalMedia blade-based este suportata prin reteaua audio Dante. Celelalte modelele de DSP-uri Avia sunt: DSP-1282, DSP-1281, DSP-1280, si DSP-860. Toate modelele dispun de Avia Audio Tool pentru proiectare audio si programare.

“Platforma Avia ofera un nou nivel de performanta si simplitate pentru profesionistii din domeniul audio”, a declarat Dennis Fink, manager de tehnologie audio la Crestron. “Programarea, ajustarea si extinderea audio a salilor de sedinte se realizeaza usor cu Avia Audio Tool, care este prevazuta cu instrumente puternice incorporate, inclusiv benzi de canal cu presetari pentru microfon si difuzoare, un analizor in timp real, precum si un dispozitiv exceptional pentru anularea ecoului. In plus, comenzile audio si chiar VUs pot fi exportate pe touchscreen-uri intr-o fractiune de secunda.”

Avia Audio Tool ofera un spatiu de lucru pentru a simplifica programarea audio. Arhitectura canal-banda simplifica configurarea, cu o biblioteca de benzi preconfigurate pentru cele mai populare microfoane si difuzoare Crestron. Instrumentele integrate includ un analizor in timp real (RTA), un mixer virtual, un editor EQ, si un procesor AEC de ultima generatie. DSP-urile Avia se conecteaza direct la touchscreen-urile Crestron, fara un sistem central de control. Nu exista nici un cod de scris sau GUI de proiectat. Doar ‘drag and drop’ obiectele de canal de banda pentru control si pentru a genera o interfata touchscreen, inclusiv contoare VU pentru confirmarea vizuala ca audio trece prin sistem fara a avea nevoie de echipamente speciale de testare.

Noile procesoare de semnal digital si instrumentele software sunt proiectate pentru a simplifica programarea audio, integrare, si extinderea in aplicatii comerciale. Noile DSP-urile sunt o parte din noua suita Crestron de Solutii Audio Avia, care include, de asemenea, o linie de amplificatoare cu mai multe canale controlate si monitorizate prin retea. Solutiile Audio Avia sunt proiectate pentru a lucra impreuna si a oferi experiente audio optime pentru intalniri mai bune in spatii huddle, camere de prezentare, si camere de colaborare.