Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a inceput sa distribuie solutia compacta pentru salile de sedinte DM-DGE-200-C

Crestron a inceput sa distribuie o noua solutie simpla, puternica, compacta si accesibila pentru salile de sedinte/conferinte: DigitalMedia DM-DGE-200-C.

DM-DGE-200-C ofera auto-comutare intre HDMI si intrarea 4K/60 DM, auto-display on/off, si decodare H.264, control IR si conectivitate directa la Microsoft Exchange si Crestron Fusion Cloud prin portul LAN pentru programarea camerei si colectarea datelor. DM-DGE-200-C dispune de un motor grafic incorporat pentru a genera ecrane personalizate de bun venit si mesaje, precum si pentru a oferi grafica de control Crestron si navigarea web pentru display-ul tactil Crestron TSD-2020  20² sau pentru un alt ecran tactil.

DM-DGE-200-C genereaza ecrane de bun venit branduite, incluzand grafice personalizate, logo, si instructiuni simple de conectare. Cu ajutorul detectorului de miscare intr-o camera USB, DM-DGE-200-C porneste automat ecranul atunci cand prima persoana intra in camera, afiseaza un mesaj de salut si directii intuitive pentru participanti, acestia putand sa inceapa intalnirea rapid si usor.

Cu instrumentul de configurare bazat pe web integrat in DM-DGE-200-C, utilizatorii se pot conecta direct la Microsoft Exchange pentru a vedea pe display disponibilitatea camerei, sau informatii detaliate legate de intalnire, inclusiv numele organizatorului, subiectul discutiei, ora de incepere, si durata intalnirii. In timpul intalnirii, calendarul camerei, si un ceas cu numaratoare inversa ce arata timpul ramas, pot fi afisate peste prezentarea video.

DM-DGE-200-C se conecteaza direct la Crestron Fusion Cloud folosind instrumentul de configurare bazat pe web. In plus fata de afisarea calendarului camerei, acesta permite managerilor sa colecteze date despre utilizarea camerei astfel incat sa poata lua decizii inteligente, in cunostinta de cauza pentru a imbunatati fluxul de lucru. (Colectarea datelor de utilizare a camerei necesita detectarea miscarii in camera prin intermediul camerei USB.)

Cu DM-DGE-200-C sincronizat cu Crestron Fusion Cloud pentru calendar, angajatii instruiti pot utiliza aplicatia Crestron PinPoint pentru a localiza si a rezerva camera direct de pe telefoan. In cazul in care Crestron AirMedia Presentation Gateway (AM-101) este conectat la DM-DGE-200-C, aplicatia va gasi automat gateway-ul si se va conecta instantaneu atunci cand participantii vor intra in camera, oferind capacitate de prezentare wireless one-touch.

Adaugarea unui sistem de control si a unui touchscreen permite comutarea activa intre HDMI, 4K/60 DM si sursele video H.264. DM-DGE-200-C decodeaza retelele AV prin portul LAN. Orice semnal sursa este transmis ca scalat 4K HDMI la display-ul camerei.

DM-DGE-200-C este proiectat pentru a oferi integratorilor un dispozitiv versatil, compact, puternic si usor de utilizat pentru o multitudine de aplicatii.