Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a inceput sa dstribuie Seria DigitalMedia NVX

Seria DM NVX este o matrice definita de software foarte scalabila, care ofera posibilitatea de a partaja continutul 4:4:4 HDR in siguranta, oriunde, printr-o retea dedicata de cupru sau fibra de 1Gb.

Crestron a inceput sa distribuie Seria DigitalMedia NVX, cea mai recenta completare a liniei de produse Crestron DigitalMedia. Seria DigitalMedia NVX transmite video 4K60 4:4:4 HDR  prin Ethernet standard de 1 Gb. Seria DM NVX ofera o solutie de retea AV foarte scalabila, de la o simpla configurare point-to-point, la mii de puncte finale, si necesita doar codoarele/ decodoarele Seria DM NVX.

“Seria DM NVX duce reteaua AV la nivelul urmator, pe platforma industriei pe care profesionistii o stiu si in care au incredere”, a declarat Steve Samson, director executiv, dezvoltarea afacerilor la Crestron, “Si datorita abordarii intransigente Crestron in ceea ce priveste securitatea retelei, numai cu Seria DM NVX tu, clientii tai si continutul video din reteaua lor sunteti in siguranta.”

Seria DM NVX foloseste autentificare 802.1X pentru a garanta ca fiecare dispozitiv DM NVX este autorizat in mod expres. In plus, directorul activ de gestionare a acreditarilor garanteaza ca numai administratorii autorizati au acces, iar protocolul CIP securizat garanteaza conexiuni sigure intre DM NVX si sistemele de control Crestron.

Seria DM NVX este o matrice definita de software foarte scalabila, care ofera posibilitatea de a partaja continutul 4:4:4 HDR in siguranta, oriunde, printr-o retea dedicata de cupru sau fibra de 1Gb.

Sistemele de retea AV tipice codifica/ decodifica si apoi scaleaza secvential, lucru ce duce la o latenta suplimentara. Solutia Crestron codifica/ decodifica si scaleza simultan, eliminand o mare parte a latentei suportate in transmiterea semnalului video prin retea. 

Seria DM NVX este formata din codoarele/decodoarele DM-NVX-350 si DM-NVX-351, cardurile codoare/ decodoare DM-NVX-350C si DM-NVX-351C, si carcasele pentru carduri DM-CI8. Codoarele/ decodoarele DM NVX dispun de rutare integrata USB 2.0; DSP si searare audio; suport HDCP 2.2; auto-comutare; codare/ decodare all-in-one; si suporta Ethernet nativ, precum si fibra, cu modulele optionale SPF.

„Numai Crestron DM va ofera posibilitatea de a furniza solutii AV ‘hibride’ care combina 4K60 HDBaseT, 4K60 Fiber, H.264, si acum DM NVX, toate pe platforma ultra-fiabila Crestron DigitalMedia,” a adaugat Samson. “Indiferent de necesitatile aplicatiei si infrastructurii – DM aduce totul laolalta.“