Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a lansat cele mai noi produse din seria DigitalMedia la ISE 2019

Crestron a lansat cele mai noi produse din seria DigitalMedia la ISE 2019. Noile produse includ un codor/ decodor DM NVX cu suport POE+ si codoare/ decodoare DM NVX cu o retea audio Dante.

DM-NVX-E30 (C) si DM-NVX-D30 (C) sunt unitati care codifica sau decodifica si care accepta conectivitate HDMI si audio analogic. Compatibile cu toate celelalte produse DM NVX, acestea ofera flexibilitate pentru obiectivele de baza atunci cand este nevoie doar de video si audio. DM-NVX-E30 (C) transmite: video de inalta calitate, cu Pixel Perfect Processing; suport pentru formatele de cea mai buna calitate (4K60, 4:4:4, HDR); suport PoE+; un ventilator care poate fi oprit atunci cand nu este utilizat (ideal pentru dormitoare); si utilizarea comutatoarelor standard si cablare Cat-5e.

Cu noul DM-NVX-352 (C), linia de produse DM NVX alimenteaza acum lumile audio si video digitale. DM-NVX-352 (C) ofera acelasi set de caracteristici ca si DM-NVX-350 (C), eliminand totodata nevoia de echipamente audio analogice complexe terte care receptioneaza sau transmit semnal audio AES-67 sau Dante. DM-NVX-352 (C) se conecteaza la porturile analogice de intrare/ iesire audio de pe dispozitivele DigitalMedia.

Suportand acum 4KZ (4K60 4:4:4 HDR), noul DM-RMC-4KZ-SCALER-C ofera o solutie de interfata intr-o singura cutie pentru un singur display, ca parte a unui sistem DM complet. Functioneaza ca un receptor DM, scalar video 4K60 si interfata de control, oferind o singura iesire HDMI, o iesire audio analogica, plus porturi de control Ethernet, RS-232, IR si releu. Cu un design compact, cu profil redus, acesta poate fi instalat discret in spatele unui display.

Noul codor si decodor DMTV de la Crestron, cu suport POE+, si codoarele/ decodoarele DM NVX cu retea audio Dante sunt concepute pentru a oferi integratorilor si utilizatorilor finali flexibilitate si functionalitate suplimentare in ceea ce priveste designul sistemului.