Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a lansat la ISE 2018 telecomenzile portabile HR-310 si TSR-310

Doua produse noi – HR-310 Handheld Remote si TSR-310 Handheld Touch Screen Remote – au fost lansate de Crestron la ISE 2018. Ambele se bazeaza pe cele mai de succes elemente ale generatiei anterioare de telecomenzi Crestron, carora li se adauga o functionalitate mai avansata si un design ergonomic. Noile caracteristici includ: control vocal, butoane personalizate, senzor de miscare, setari ale profilurilor si butoane in mai multe culori.

Doug Jacobson, directorul tehnologiei rezidentiale la Crestron, a comentat: “Generatia noastra anterioara de telecomenzi portabile HR si TSR a fost proiectata ergonomic si foarte fiabila, dar am simtit ca putem face  ceva mai bun. HR-310 si TSR-310 sunt telecomenzi Crestron reimaginate.”

Rigidizate pentru durabilitate si invelite intr-o carcasa usoara, telecomenzile sunt proiectate pentru a oferi confort “exceptional” si ergonomie pentru ore de utilizare cu o singura mana, spune compania.

Caracteristicile HR-301: butoane tactile luminate; durata de viata lunga a baterieilor (baterii standard AAA); noua butoane,care pot fi personalizate pentru a afisa cele mai utilizate functii; si gateway-ul wireless Crestron infiNET EX.

Caracteristicile TSR-310: display tactil; rezolutie imbunatatita; o baterie reincarcabila (necesita reincarcare la 3-4 zile); putere de procesare imbunatatita; conectivitate WiFi pentru comunicatii de inalta frecventa; control vocal; si o statie de incarcare eleganta si discreta.