Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a lansat procesorul video DM Multi-Window

Procesorul permite video windowing pentru a spori capabilitatile de prezentare si colaborare din spatiile de intalniri.

Crestron a adaugat procesorul video DM Multi-Window (HD-WP-4K-401-C) la linia sa de solutii pentru camere de intalniri DigitalMedia “plug-in and present”. HD-WP-4K-401-C este o solutie pentru afisarea a pana la patru surse video 4K60 simultan, pe un singur display HD, Ultra HD sau 4K. Video windowing imbunatateste capacitatile de prezentare si colaborare din spatiile de intalniri in timp ce reduce costurile, permitand ca mai multe surse video sa fie vizualizate pe mai putine ecrane.

HD-WP-4K-401-C este proiectat pentru a oferi o experienta profesionala “onscreen”, cu calitate video 4K si o tranzitie lina. Utilizand modul Automat, ecranul se configureaza singur, in functie de numarul de surse conectate. Picture-In-Picture (PIP) windowing este, de asemenea, suportat. Marimea si locatia ferestrei PIP pot fi administrate la setup sau in timpul functionarii cu ajutorul comenzilor de pe panoul frontal, al unui browser web sau al unui sistem de control.
 
Pentru identificarea usoara, fiecare fereastra video poate fi denumita cu un text personalizat. Un camp de text suplimentar poate fi pozitionat in orice locatie pentru a afisa o eticheta statica sau mesaj dinamic de tip pop-up de la sistemul de control. In scopuri de branding, un logo-ul companiei poate fi plasat in orice locatie pe ecran.

HD-WP-4K-401-C ofera iesiri HDMI si HDBaseT pentru conectivitate flexibila la dispozitivul de afisare si la alte echipamente. Ele pot fi utilizate simultan, oferind semnale identice la fiecare iesire. Iesirea HDBaseT este compatibila cu receiverele  si switcherele DM, si cu Crestron DM-DGE-200-C. Sursele de intrare de pana la 4K sunt sustinute prin intermediul a patru intrari HDMI.
 
Pana la patru cabluri Crestron Connect It Cable Caddies (TT-100) pot fi adaugate pentru conectivitate BYOD convenabila si colaborarea in jurul unei mese de conferinta. Participantii la intalnire pot apasa pur si simplu butonul soft-touch de pe cablul lor caddy pentru a-si adauga dispozitivele la sistem. Patru porturi USB de pe HD-WP-4K-401-C furnizeaza energie si comunicatii pentru fiecare cablu caddy.

Setarea si configurarea HD-WP-4K-401-C pot fi facute prin utilizarea comenzilor de pe panoul frontal sau cu ajutorul unui browser web. Functionarea independenta este acceptata pentru aplicatiile set-and-forget video windowing, precum si pentru aplicatiile de prezentare AV mici. HD-WP-4K-401-C este, de asemenea, complet controlabil prin integrarea cu un sistem de control Crestron, care permite controlul centralizat, monitorizarea, si programarea salii, prin integrarea cu serviciul de management al intreprinderii Crestron Fusion Cloud. Atunci cand este utilizat fara un sistem de control, HD-WP-4K-401-C asigura controlul on/off al dispozitivului de afisare.