Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a lansat sistemul de prezentare 4K DigitalMedia DMPS3-4K-300-C

DMPS3-4K-300-C de la Crestron este un sistem de prezentare AV 4K all-in-one pentru sali de clasa, sali de intalniri, sali de cursuri si sali pentru videoconferinte.

Solutia de prezentare Crestron DMPS3-4K-300-C integreaza sistemul de control, switcher-ul matrice, scalerele video, mixerul pentru microfon, DSP-ul audio si amplificatorul. Conectivitatea incorporata DigitalMedia 8G+® si HDBaseT® ofera o solutie simplificata de cablare pe distante lungi pentru surse si dispozitive de afisare aflate la distanta si pentru integrarea intregii solutii, ca parte a unui sistem de distributie media mai mare.

4K Ultra HD

Crestron DigitalMedia™ continua sa promoveze standardul pentru gestionarea semnalului AV digital, oferind cele mai complete solutii end-to-end 4K disponibile. DMPS3-4K-300-C gestioneaza semnalele video 4K/60 cu criptare HDCP 2.2, asigurand suport pentru cele mai recente display-uri si surse media 4K si Ultra HD. Suportul pentru 4K este, de asemenea, esential pentru a sprijini ultima generatie de computere si monitoare cu rezolutii native peste 1080p si WUXGA.

Nu este nevoie de programare

Instalarea DMPS3-4K-300-C este usora, rapida si accesibila. Tehnologia .AV Framework™ integrata ofera un sistem de prezentare complet functional, cu configuratie simplificata si cu o gama larga de optiuni de control. 

4K System Switcher

DMPS3-4K-300-C ofera o rutare de inalta performanta a surselor HDMI® si a altor surse AV pentru pana la patru display-uri separate, proiectoare, codecuri si alte dispozitive. Intrarile video includ sase intrari HDMI si doua DM 8G+®. Intrarile HDMI sunt compatibile cu sursele DVI si Dual-Mode DisplayPort [2], iar intrarile DM 8G+ sunt compatibile cu HDBaseT. De asemenea, sunt incluse si cinci intrari audio analogice echilibrate pentru a acomoda o gama larga de semnale si pentru a mentine un nivel potrivit al volumului atunci cand se comuta intre surse.