Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a lansat soundbar-ul UC inteligent Flex B100

Crestron a lansat seria Flex B100, un soudbar UC inteligent care ofera functionalitati Microsoft Teams si Skype for Business intr-un design practic. Flex B100 si-a facut debutul la evenimentul Microsoft Ignite care a avut loc in Orlando, FL, 24-27 septembrie 2018.

Cu difuzoare puternice incorporate, seria Crestron Flex B100 umple spatiile de intalniri cu un sunet clar. Pe de alta parte, reteaua de microfoane de formare a fasciculului preia vocile din cele mai indepartate colturi ale celor mai mari spatii. Camera de videoconferinta incorporata Huddly IQ ofera o tehnologie dezvoltata in parteneriat cu Intel, care include zoom automat digital 4K, un unghi de vizionare nedistorsionat, ultra-larg, pentru toti participantii la apelurile video si “people counting”.

“Soundbar-ul inteligent Crestron Flex ofera functionalitati native Microsoft Teams si Skype for Business, menite sa creeze o experienta de intalnire si colaborare mai buna pentru fiecare camera din spatiul de birouri al unei companii”, a declarat Ted Colton, vicepresedinte al comunicatiilor unificate la Crestron. “Scopul nostru cu noua serie de comunicare si colaborare Flex Unified este de a face munca si utilizarea tehnologiei o experienta unitara si nu o piedica suplimentara pentru angajati sau departamentul IT al unei companii.”

Seria Crestron Flex B100 beneficiaza de implementarea zero-touch prin intermediul platformei Crestron XiO Cloud. Cu Crestron XiO Cloud, organizatiile pot gestiona si monitoriza cu usurinta mii de dispozitive Crestron Flex dintr-un singur tablou de bord, pot rezolva problemele tehnice de la distanta si pot colecta date de utilizare a spatiului si a dispozitivelor, totae fara a avea nevoie de programare.

Flex B100 este proiectat pentru a combina audio si video profesionale de inalta calitate cu flexibilitatea de a transforma spatiile de intalnire traditionale si complicate in spatii usor de utilizat. Solutiile Crestron Flex ofera o experienta simpla si consistenta a utilizatorilor in toate spatiile de lucru, de la posturi de lucru individuale pana la sali de consiliu.