Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a lansat urmatoarea generatie DigitalMedia Seria NVX

Crestron a lansat urmatoarea generatie DigitalMedia – Seria NVX, care face posibila transmiterea video HDR 4K60 4:4:4 prin Ethernet standard de 1 gigabit, fara latenta. Seria DM NVX ofera o solutie de retea AV foarte scalabila, de la o simpla configurare point-to-point, la mii de puncte finale si necesita doar codoarele/ decodoarele DM NVX . Software-ul inteligent incorporat imbunatateste configurarea, comenzile, si controlul de pe web.

Seria DM NVX este o matrice definita de software foarte scalabila, de inalta performanta, care ofera posibilitatea de a partaja oriunde continutul 4K60 4: 4: 4 compatibil HDCP 2.2  printr-o retea dedicata de 1Gb, fara latenta.

“Seria DM NVX duce reteaua AV la nivelul urmator, pe platforma industriei pe care profesionistii o stiu si in care au incredere”, a declarat Steve Samson, director executiv, dezvoltarea afacerilor la Crestron. “Spre deosebire de alte produse de retea AV, nu este nevoie de infrastuctura personalizata scumpa de 10 Gigabiti.”

In plus, seria DM NVX ofera flexibilitatea de a fi combinata cu conectivitate Crestron HDBaseT existenta si cu produsele de retea AV pentru a livra continut pe display-uri, laptop-uri, tablete si telefoane, oriunde.

Seria DM NVX este formata din codoarele/decodoarele DM-NVX-350 si DM-NVX-351, cardurile pentru codoare/ decodoare DM-NVX-350C si DM-NVX-351C, si carcasele pentru carduri DM-CI8. Codoarele/ decodoarele DM NVX ofera auto-comutare si  suporta Ethernet nativ, precum si fibra, cu modulele optionale SPF.

Software-ul inteligent care se afla in codoarele/ decodoarele si in cardurile Seria DM NVX simplifica configurarea, implementarea si gestionarea sistemelor de pe web. Integratorii aleg surse si display-uri, si seteaza latimea de banda si latenta pentru a satisface nevoile aplicatiei si infrastructurii.

“Numai DM ofera posibilitatea de a furniza solutii de retea AV ‘hibride'”, a spus Samson. “Indiferent de nevoile aplicatiei si infrastructurii, point-to-point prin HDBaseT sau fibra, streaming-ul printr-o retea de date existenta, sau, acum, o retea standard dedicata de 1Gb, care ofera cea mai buna calitate a imaginii si scalabilitate nelimitata – DM aduce totul impreuna intr-o singura platforma usor de gestionat.”