Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron adauga integrarea Microsoft Teams la panourile de programare Seria 70

Crestron a adaugat software-ul Microsoft Teams la noile sale panouri de programare Seria 70 prin actualizarea firmware-ului, oferind experienata Teams angajatilor de la birou.

Angajatii folosesc panourile Teams pentru a vizualiza detaliile salii de sedinte, pentru a rezerva un spatiu, pentru a vizualiza rezervarile viitoare si pentru a identifica disponibilitatea actuala a unei sali. Concepute pentru a fi montate in afara salii de sedințe, panourile de programare Crestron afiseaza date din interiorul salii catre persoanele care se apropie de sala, evitand probleme inainte ca acestea sa apara. Senzorii de ocupare pe baza se retea furnizeaza date pentru a anunta angajatii cand o sala este ocupata sau elibereaza automat spatiul daca nu apare nimeni. Angajatii pot chiar gasi o sala disponibila in apropiere cu functia “Nearby Rooms” in cazul in care sala dorita este ocupata.

Cu o imagine de ansamblu cuprinzatoare a starii fiecarei sali corporative in timp real, dispozitivele Crestron afiseaza ocuparea, disponibilitatea, curatenia si multe altele prin intermediul functionalitatii panoului Teams, cuplat cu hardware-ul Crestron, pentru orice spatiu care poate fi rezervat. Capacitatea de a colecta, partaja si actiona in timp real asupra datelor de programare a salilor ajuta la mentinerea eficientei angajatilor si a conducerii si a conformitatii cu protocoalele de siguranta reconfigurate.