Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron anunta imbunatatiri majore aduse sistemelor de prezentare wireless AirMedia 2.0

Crestron a anuntat imbunatatiri majore aaduse sistemelor de prezentare wireless AirMedia (AM-200, AM-300), dotate cu tehnologia AirMedia 2.0: o interfata de utilizator îmbunatatita, o conexiune mai rapida prin intermediul tuturor sistemele de operare si integrare nativa cu sistemul Crestron AirBoard.

Noua interfata de utilizator permite utilizatorilor sa se conecteze la AirMedia in doar cateva secunde si sa inceapa prezentarea, potrivit companiei. Cu un clic pe butonul “Start Presenting”, receptorul AirMedia detecteaza automat browserul web si daca este instalata aplicatia AirMedia. Daca aplicatia este instalata, aceasta se va deschide automat si ii va solicita prezentatorului sa introducă codul securizat. Daca aplicatia nu este instalata, prezentatorul va primi o notificare cu aplicatia potrivita pentru dispozitivul sau.

Odata cu adaugarea extensiei AirMedia pentru Google Chrome, AirMedia 2.0 se conecteaza cu cele mai populare sisteme de operare.

De asemenea, AirMedia ofera o integrare nativa cu sistemul Crestron AirBoard, fara a fi nevoie de programare. Crestron AirBoard permite atat participantilor locali cat si celor aflati la distanta sa vada continutul tablei albe (whiteboard) pe display-ul principal din sala si pe display-ul dispozitivului personal si apoi sa il partajeze cu o simpla apasare de buton.

AirMedia 2.0 este un dispozitiv bazat pe retea care poate fi implementat, configurat si gestionat din cloud. Utilizand serviciul Crestron XiO Cloud sau instrumentul web incorporat, aplicatia mobila poate fi implementata cu usurinta pe laptopuri si dispozitive inteligente din intreaga companie, iar drepturile de acces ale utilizatorilor si actualizarile firmware-ului pot fi gestionate de la distanta.

AirMedia 2.0 este proiectat ca o platforma de prezentare wireless rapida, usor de gestionat si sigura. AM-300 si AM-200 sunt concepute pentru a permite organizatiilor sa creasca fluxul de lucru si sa faciliteze colaborarea prin transformarea lobby-urilor, saloanelor si a altor spatii deschise in spatii de intalnire productive. Acestea se monteaza discret in spatele display-urilor instalate pe perete si permit prezentarea prin cablu sau wireless. AirMedia 2.0 ofera, de asemenea, o tehnologie de prezentare wireless care sprijina clientii asigurand securitatea retelei, implementare si gestionare in cloud si iOS mirroring fara tehnologia de retea Bonjour.